Vad är brukskapitalisterna?

Brukssamhället är oftast en mindre ort med en stor industri som förser en större del av ortens befolkning med arbete. Historiskt sätt har arbetarna varit vänstervridna och jantelagen har upphöjts till grundlag. 

Vi vill bryta med denna jantelag och nyansera synen på ordet bruk och kapitalism. Grunden till den välfärd vi har i dag bygger på de entreprenörer och kapitalister som har satsat sin tid, arbete och pengar på att skapa värden. De är inte våra fiender, utan våra vänner. 

Brukskapitalisterna är en liberalkonservativ blogg som har för avsikt att granska politiker och kandidater från Dalarna som ställer upp i valet till kommun, landsting och riksdag.

Brukskapitalisterna kommer även att granska beslut från de sittande politikerna från Dalarna när det gäller kommunala beslut samt landstings- och riksdagsbeslut.

Vi som skriver har vår politiska tyngdpunkt till höger i skalan då vi tror på marknaden och individens frihet, men detta betyder inte att vi kommer att särbehandla alliansen när det gäller hårdgranskningar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0