Skogsbo får en ansiktslyftning

FOT-styrelsen har tagit beslutet och nu är det i full gång. Arbetet med att försköna Skogsbo Centrum.
Att skogsbovägen (de flesta vägar i hela Avesta, skogsbo och Krylbo) skulle behöva rustas upp, det syns klart och tydligt, så när arbetet med att riva upp den gamla ytan börjades var det många som var glada. Men när man från kommunens håll började riva upp växterna på parkeringen i skogsbo centrum var det många som vart förvånade. Man har från FOT-styrelsen beslutat om att försköna skogsbo centrum, vilket kanske var på tiden men som skulle kosta pengar, mer pengar än vad man trodde att styrelsen kunde avvara.


För ungefär en vecka sedan tog Avesta tidningen upp att kommunens badplatser sjunker i standard och är i stort behov av att renoveras, se artikel här. Prioriteringarna är konstiga tycker jag när man från kommunens sida säger sig vilja öka turisnmen i Aveta kommun, men kan ej erbjuda funktionsdugliga badplatser.

Jag citerar i slutet av detta blogginlägg Jan Vennberg: "Han berättar att förvaltningen kämpar med ett hårt ekonomiskt balanskrav och att badplatserna sköts med allt mindre resurser."

Detta är konstigt då man beslutat sig för att bygga om lite varstans i kommunen!

Per Wallman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0