Påminnelse till Avesta- och dalapolitiker

"Hej igen!

Vi har tidigare skickat en enkät till kommunfullmäktige-/landstings-/riksdagskandidater och vill med detta brev påminna er om det. Vi skulle bli mycket tacksamma om ni valde att besvara våra frågor för att skapa ett bättre informationsunderlag för väljarna i Avesta.

Bland kommunfullmäktigekandidaterna är det enbart en moderat som har svarat.

Bland landstingsfullmäktigekandidaterna har fyra miljöpartister och tre vänsterpartister svarat. En av de svarande är förstanamnet på partilistan.

Bland riksdagskandidaterna har fyra piratpartister, tre kandidater från Klassiskt liberala partiet, en kandidat från SPI, en kandidat från Feministiskt Initiativ, en sverigedemokrat och en vänsterpartist svarat. Två av de svarande är förstanamn på partilistan.

Vi förstår att ni har mycket att göra inför valtider, men en prioriterad åtgärd måste väl ändå vara att erbjuda väljarna så bra underlag för sina val som möjligt. Eller hur?

Fram till valet kommer vi att marknadsföra vår blogg till allmänheten via ett litet reklamblad som vi delar ut till hushållen.

Vi gör vårt för att bidra till en mer levande demokrati och vi hoppas verkligen att ni vill lämna ert bidrag till det arbetet.

Med vänlig hälsning
Fredrik Runebert
Per Wallman"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0